Avui arrenca el blog d’Smartflower.cat, un lloc on pretenem apropar-te notícies, articles i continguts relacionats amb el sector de l’energia fotovoltaica i amb els diferents equips que formen el nostre catàleg.

Smartflower.cat som els distribuïdors oficials d’aquesta firma austríaca, pionera en el sector fotovoltaic a desenvolupar equips “tot en un” d’aquest tipus d’energia, en integrar en un sol mòdul els principals avenços tecnològics en un seguidor solar de dos eixos que augmenta l’eficiència pel que fa a les solucions tradicionals fins a un 40%. Smartflower ha desenvolupat tres models per donar solució a les tres demandes principals dels usuaris d’aquest tipus d’equips:

Smartflower model POP: Aquest seguidor està destinat a projectes que busquen abastir una part de la demanda elèctrica amb un model d’autoconsum (CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES)

Smartflower model POP PLUS: L’equip POP PLUS afegeix als avantatges del model anterior la possibilitat d’emmagatzemar part de l’energia produïda en unes bateries. Amb aquesta solució es pot obtenir fins al 100% de la demanda d’una llar mitjana durant tot l’any.

Smartflower model POP-e: El tercer model de Smartflower està enfocat a aquells usuaris de vehicles elèctrics ja que als avantatges del POP s’afegeix la facilitat de carregar directament el nostre vehicle amb energia provinent del sol i amb CÀRREGA SEMI RÀPIDA

En aquest blog tractarem dels següents temes, tots ells relacionats amb aquests tres models, a més dels que puguin resultar d’interès per a aquelles persones preocupades per la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Els temes principals seran:

1_ Autoconsum elèctric

2_ Emmagatzematge d’energia elèctrica mitjançant bateries

3_ Vehicles elèctrics i mobilitat sostenible

4_ Consells per estalviar energia

5_ Legislació i canvis en el marc normatiu del sector.

Esperem oferir-te un contingut dinàmic, interessant i actual, amb una mentalitat oberta per a acceptar els suggeriments, les crítiques i les millores que ens proposis, amb la finalitat de millorar cada dia.