El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitza la Fira Rehabilita, que es celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre al passeig de Lluís Companys, amb el propòsit de sensibilitzar els ciutadans dels beneficis que comporta la rehabilitació.

En aquest espai es desenvoluparan activitats que de manera lúdica ens mostraran solucions i actituds però també seran les empreses qui mostraran els problemes i les solucions més enllà d’una mostra de productes o serveis. Durant la setmana es realitzen ponències i jornades tècniques, i ja el cap de setmana es celebra la fira de portes obertes sota la atenta mirada de L’arc de Triomf de Barcelona. El projecte E-casa es un espai on es mostra de forma didàctica com les vivendes estan interconnectades amb el vehícle elèctric, l’energia solar i la gestió eficient dels consums.

Podeu consultar el tríptic de la Fira aqui.

e-Casa Rehabilita 2e-Casa Rehabilita 1

Imatge virtual de l’espai “e-casa” on l’empresa Sud-Renovables, Ampere i Smartflower col·laboren en aquest projecte de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).