Què és Smartflower


Smartflower és un seguidor solar “tot en un” de dos eixos, amb un disseny avantguardista i dotat dels últims avenços tecnològics. Gràcies a les seves característiques és capaç de generar l’energia consumida per una vivenda mitjana, ja que produeix un 40% més d’electricitat que els sistemes amb plaques fotovoltaiques tradicionals.


Per “tot en un” ens referim al fet que en l’equip estan integrats tots els components necessaris per al seu funcionament. Això vol dir que s’instal·la pràcticament com un electrodomèstic més.


Smartflower s’instal·la en un dia gràcies a que tots els seus components formen part del propi equip. Tan sols es requereix d’una fonamentació en la qual anirà col·locat el seu Smartflower.


El disseny de Smartflower està pensat per obtenir el major rendiment de la radiació solar. Això només és possible si es fa un seguiment de la trajectòria del sol per aconseguir que les cèl·lules fotovoltaiques del Smartflower estiguin orientades amb la inclinació òptima, segons l’hora del dia o l’època de l’any. Precisament és aquesta funcionalitat de Smartflower una de les causes per les que l’equip té un rendiment tan alt.Quins tipus de smartflower hi ha?


Smartflower POP

Destinat a aquelles persones la principal necessitat és l’autoconsum elèctric, tant de la seva llar com d’una petita o mitjana empresa.


Smartflower POP+

Aquest model afegeix l’autoconsum elèctric amb bateries. D’aquesta manera s’amplia considerablement l’autonomia de la xarxa o la desconnexió total del subministrament elèctric.


Smartflower POP-e

El POP-e és el model específic per producció i càrrega de vehicle elèctric i e-bicicletes.


Quins colors hi ha?

Tenim 8 colors a escollir. A més d’un acabat especial per a espais amb alta salinitat i humitat.Per que serveix smartflower?


Sí. Tots els models Smartflower han estat dissenyats per poder abastir el consum d’una llar mitjana europea, durant tot l’any.


Smartflower té diversos models, cadascun per a una finalitat específica. El Smartflower POPe, concretament, a més de subministrar energia per a autoconsum, té la instal·lació necessària per poder connectar un vehicle elèctric, sense que sigui necessària cap acció addicional.


L’autoconsum pot realitzar-se mitjançant una connexió elèctrica a la instal·lació de l’habitatge o bé emmagatzemant l’excés d’energia en diferents sistemes, com ara les bateries. Un dels nostres models, el Smartflower POP Plus porta incorporades unes bateries gràcies a les quals és possible l’emmagatzemament. Aquestes bateries tenen una capacitat de 3,6 Kwh, 4,6Kwh i 13,8 Kwh.


Quanta electricitat produeix Smartflower?

La producció de tots els models a la nostra zona és entre 5.200 Kwh/any i 5.500 Kwh/any.Quant trigaria a recuperar la meva inversió


Segons els nostres càlculs, els períodes d’amortització dels equips Smartflower oscil·len entre els 12 i els 15 anys. Pots veure una taula comparativa al nostre blog.


Els preus dels diferents models de Smartflower els tenim publicats a la nostra pàgina i vàlids per tota Espanya. És important que consideri quin dels nostres models s’ajusta millor a les seves pròpies necessitats. El nostre departament comercial us assessorarà de què millor encaix en el seu cas.


No som nosaltres qui us hem de dir què heu de comprar. Però entre els valors de l’Smartflower esta la seva major producció, fàcil instal·lació, disseny, imatge, espectacularitat, fàcil funcionament, garantia integral de totes les seves parts, …


Sí. Smartflower ofereix a tots els equips una garantia oficial de tots els components de 10 anys.Aspectes legals


Es legal?

Smartflower és totalment legal i compleix amb el RD 900/2015 sobre noves plantes de producció amb energies renovables per a autoconsum.


Com regularitzo el meu Smartflower?

El RD 900/2015 estableix el procediment administratiu de registre dels equips per autoconsum. Cal anal·litzar cada cas i saber quina tipologia és cada instal·lació. Consulta amb nosaltres i et farem un estudi gratuït.


Tots els Smartflower venen equipats amb un anemòmetre que vigila la velocitat del vent. A 54 Km/h, el seguidor solar posa es posa en posició horitzontal. I a 63 Km/h realitza tot el recorregut de recollida dels panells i es posa en situació d’aturada. En el cas que canviïn les condicions del vent, el seguidor torna de desplegar-se per seguir produint energia.Quin manteniment requereix?

Els smartflower estan pensats per a que no t’hagis de preocupar per ells. Tots els elements estan sota la garantia oficial i si contractes la nostra extensió de manteniment tindràs les revisions incloses.


La garantia inclou qualsevol defecte de fabricació, disseny i funcionament de totes les parts que formen l’Smartflower durant 5 anys. Si tens cap problema, vindrem, canviarem el que calgui i ens encarreguem d’enviar-ho a fàbrica per a la seva revisió o reposició per un recanvi original.


Aquí tens un gràfic on es veu la producció de l’Smartflower, la demanda típica en una vivenda o local públic. A diferència d’un mòdul solar en teulada, la producció és constant entre les 10 am i les 18pm.

curva de carga