Expoléctric, l’exposició de vehícles eléctrics i mobilitat sostenibles més important del Sur d’Europa, obre aquesta setmana la seva activitat.

Les activitats es centren el dia 1 i 2 d’Octubre al Passeig Lluis Companys de Barcelona. Activitats gratuïtes i per tots els públics.

Aquest any és la 6ª convocatòria amb una alta presència de marques de cotxes, empreses enfocades a la sostenibilitat i amb activitats per a tots el públics. Aquest any es presenta l’exposició “e-casa” amb mostres de com arribaran a ser les cases sostenibles d’un futur no molt llunyà i com el cotxe elèctric ja forma part integrada a las vivendes i empreses. Aquesta activitat, promoguda per l’Institut Català d’energia de Catalunya, és la novetat d’aquest any, juntament amb la presència d’Smartflower com a equip interconnectat entre la vivenda y el vehícle elèctric.

Durant les dues jornades de portes obertes que es celebren es poden veure els últims models de cotxes elèctrics, vehícles de competició, bicicletes elèctriques, a més de e-col·loquis, i un e-concert l’últim dia de l’exposició.

Activitats programades. ( veure més aqui)

Programa expoelectric